Met deze motivatie ben ik mijn eigen onderneming gestart. Wat ik in mijn eigen onderneming belangrijk vind is het vertrouwen. Mensen moeten tijdens een heftige en emotionele tijd het vertrouwen hebben dat ze met een gerust hart die dingen uit handen kunnen geven die ze zelf niet willen of niet kunnen doen. Verder moet er aandacht zijn om alles rond een uitvaart goed te regelen, persoonlijke aandacht te geven, onafhankelijk advies te geven en vooral rust te creƫren in deze drukke tijd. Ik neem die tijd om de uitvaart in alle rust met u te bespreken en te regelen.

Sinds de nieuwe wet op de lijkbezorging van kracht is, is er veel mogelijk en kunnen nabestaanden bijna alles zelf doen. Uitgangspunt van goede uitvaartzorg is dat nabestaanden bewust en op een manier die bij hen past afscheid nemen.
De dagen tussen overlijden en uitvaart zijn dagen van steeds verder afscheid nemen en beslissen hoe je het afscheid vorm geeft. Een afscheid dat recht doet aan de overledene maar ook aan de nabestaanden.

terug