Over Styx uitvaartzorg

Een persoonlijke uitvaartonderneming

Styx uitvaartzorg is een kleine, persoonlijke uitvaartonderneming. Mijn naam is Olga Maarleveld-Kampherbeek. Ik heb twintig jaar gewerkt als verloskundige in een eigen praktijk. Daarnaast heb ik een HBO studie theologie gevolgd. Ik ben geboeid door overgangsrituelen, de “rites de passage”, zoals die er onder andere zijn bij geboren worden en overlijden.

Ik volgde de opleiding tot uitvaartondernemer en heb de overstap gemaakt. Nadat ik acht jaar heb gewerkt bij een grote uitvaartonderneming startte ik met mijn eigen onderneming, Styx uitvaartzorg.

Een passend afscheid

Tijdens het begeleiden van het afscheid van een dierbare, ben ik er voor de nabestaanden. Zij kunnen met een gerust hart de dingen die ze zelf niet kunnen of willen regelen aan mij over kunnen laten. Ik geef persoonlijke aandacht, onafhankelijk advies en bovenal geef ik rust. Ik neem de tijd om de uitvaart in alle rust met u te bespreken en te regelen. Mijn streven is om een afscheid te realiseren dat recht doet aan de overledene maar ook aan de nabestaanden.

Kennis maken?: 06-53360999